Nettikauppa

Varsinaista systematisoitua nettikauppaa meillä ei ole, joten voit tilata tuotteitamme ja tehdä tiedusteluja  ottamalla meihin  yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai Facebook-sivumme kautta. Kerro mikä tuote sinua kiinnostaa, haluamasi väri sekä kokosi. Tarvittaessa voimme  lähettää vaatteista mittoja tai voit ottaa itsestäsi tarvittavat mitat ja lähettää ne meille oikean koon löytämiseksi. Kun haluamasi tuotteen saatavuus on varmistunut laitamme sähköpostitse laskutustiedot joilla voit maksaa tilauksesi.   Maksamalla tilauksesi vahvistat sen ja postitamme pakettisi mahdollisimman pian, yleensä kahden arkipäivän sisällä. Alkuperäinen lasku tulee paketissa tilaamiesi tuotteiden kanssa. Tilauksen maksaminen on mahdollista myös mm. postiennakolla. Muista maksu-ja tilausjärjestelyistä voi tiedustella erikseen. Postitus  kotimaassa (kun maksutapana on tilisiirto)  paketin painosta riippuen n. 3-10€ paketin ollessa alle 2 kiloa. Veloittamamme toimituskulut sisältävät 24% alv. Ekologisista syistä saatamme käyttään tuotteen lähetyksessä kierrätettyjä pakkausmateriaaleja.

Mikäli haluat nopeuttaa tiedustelusi/tilauksesi käsittelyä, liitä sähköpostiisi puhelinnumero niin olemme sinuun yhteydessä puhelimitse mikäli tarvitsemme lisätietoja.

Odotamme sinun lunastavan tilauksesi 24 tunnin kuluessa  sinulle lähettämiemme laskutustietojen vastaanottamisesta. Mikäli tarvitset maksuaikaa, ilmoitathan siitä tilauksesi yhteydessä.

Tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus. Postikulut palautuksesta maksaa asiakas. Mikäli kyseessä on viallinen tuote vastaamme palautuksesta ja uuden tuotteen postituksesta aiheutuneista kuluista niin ettei asiakkaalle aiheudu ylimääräisiä kustannuksia.

Terveisin Fairyfactoryn väki

keijutehdas(at)fairyfactory.fi

0400 739 339


Comments are closed.